Printed from Vazelinas homepage - 17-06-2024 04:06:29

Feirer (h)jul med Vazelina

Lillehammer byAvis:
Gufrid Stusslistuggun går ikke jula i møte med bare én, men fire karer når julebordssesongen skal spilles inn på Radisson Blu Lillehammer Hotel. Tirsdag kunne nemlig hotellsjef Jørgen Holst og markedsansvarlig Marianne Gunnerud stolte lansere 30-årsjubilantene Vazelina Bilopphøggers og Bjørn Kleiven i sine mange varianter som trekkplaster for årets Dinner & Show-konsept i Lillehammersalen.
- av Liv Maren Mæhre Vold - 02.09.2010 (oppdatert 02.09.2010)

Du kan også lese saken i byAvisa her
20100901_vazelina_jul_lillehammer

Det ble samtidig behørig feiret med bursdagskake – for både Eldar Vågan og Arnulf ”Høggern” Paulsen!
- Vi spelte jo inn en julekalender, som jeg veit de fleste har sett, og juleshowet Hemmat tel jul forandres litt hvert år siden starten med Maj Britt Andersen i 2002. I år feirer vi jul med Bjørn Kleiven, Gufrid og de andre rollefigurene, sier Vågan.

30 år på veien
Jubileene står i kø for høggerne, som kan feire 30 år på vegen i år. Kjetil Fosseid feirer fem år som vokalist, det er ti år siden premieren på (h)julekalenderen, ”Høggern” fylte tirsdag 61 år, mens Vågan kunne juble for 50 mandag, og selveste Gufrid kan også glede seg over 20-årsdag.
- Vi har med oss ei dame som både kan legge kjettinger, bære høyttalere og skifte dekk. Det er mye som må gjøres før nyttår, vettu, fastslår Vågan, og lover et musikalsk show med slagere fra både (h)julekalenderen, julelåter og ymse andre godbiter fra reportoaret siste helg i november og første helg i desember.

Tvangsekteskap
- Det blir en komplett forestilling slik stilen vår alltid har vært, og vi kommer til å vri litt på innholdet etter hvilke firma som måtte befinne seg i salen, lover Jan Einar Johnsen. Tvangsekteskap, kaller Kvakne-jenta Gufrid samarbeidet, og tar med seg juletradisjonene sine til Lillehammer-salen.
- Jeg har jo støtt hatt sans for disse kara, selv om de ser ut som de gjør. Jeg og Eldar har allerede hatt et show i Moelv, og da kom jo tanken på å gjøre mer utav det. Det finnes ikke noe bedre enn å ta med de frakkeste kara jeg veit om til det frakkeste stedet jeg veit om, sier budeia.

Fire forestillinger
Fire forestillinger skal spilles for opptil 740 julebordsgjester, men rockabillygutta ser ikke bort fra at de tar med budeia på flere forestillinger om det trengs.
- Vi får ikke spelle til dans sjøl, det blir det så mye beinbrudd og sånt av. Da satser vi heller på leikarring med Gufrid på scena. Blir det frakt, så møter vi opp flere ganger. Julaften har vi et par andre planer, men ellers speller vi, sier Johnsen.

Helaften
Markedssjefen sier flere grupper forhåndsbestilte julebordsshowet allerede før underholdningen er offentliggjort, og regner med fulle hus.
- Det handler om å finne rett tidspunkt å lansere det på – blir det for tidlig har ikke firmaene begynt å tenke på julebord, er det for sent så er det bestilt andre steder. I år satser vi på stinn brakke med Dinner & Show-konseptet, sier Gunnestad, som lover å gjøre litt ekstra stas på gjestene.
- De skal ikke bare få en helaften med aperitif, show, middag, dans og nattmat, men vi inkluderer også ekstra sen utsjekk, en liten sjokoladehilsen på rommet og brunsj før avreise. Distriktet har også så mye annet å by på at vi kan tilby en full pakke.
 Utviklet av Atilla Moen-Duran